Over ons

Snelle service
Goede kwaliteit
Gratis bezorgd vanaf €95
Beoordeeld met 4,8 van 5,0

Safero fietsenmaker

Over ons,

 

Over ons, Safero fietsenmaker Haarlem

In juli 2020 ontstond vanuit vele jaren en een grote passie voor fietsen de naam Safero. Deze naam kwam fort uit personen die al jaren technische ervaring en kennis hebben met fietsen.

Zo doen wij al jaren het reviseren van oldtimer fietsen. Het ambachtelijke uit dit vak is om de fiets weer in zo’n origineel mogelijke staat terug te brengen.

Ook staan de sportfietsen al 20 jaar bij ons in het leven bij geschreven in alle varianten.

Vanuit een grote passie voor fietsen staat Safero voor gediplomeerd vakwerk.

ombouwservice electrische fiets nu ook bij Safero info

Wij hete uw van harte welkom bij Safero fietsenmaker
voor reparatie neem een kijkje op Safero Reparatie

Roy Zwart

Mijn naam is Roy Zwart en ben een echte fietsfanaat. Ik ben al van jongs af aan opgegroeid met het sleutelen aan van alles en nog wat, en zo is mijn passie voor het repareren van fietsen ontstaan. Ik adem zowat fietsen, zo ver gaat het. Ik zet me voor alle 100% in om mensen te helpen met een kapotte fiets, en zorg er ook voor dat iedereen veilig de weg op gaat/kan.                Mijn kinderen hebben ook gewielrend en aan bmx gedaan en zo heb ik gezien dat het hebben van een goed onderhouden fiets echt super belangrijk is.                                                                Hierna is half juli het idee ontstaan van Serginho en ik om ‘Safero’ te starten.

Serginho Wilshaus

Ik ben Serginho Wilshaus en heb een enorme passie voor fietsen. Al vanaf dat ik 7 jaar oud was begon ik met wielrennen en ben er nog steeds met veel plezier mee bezig. Momenteel ben ik in het wielrennen op hoog niveau bezig en heb ik al enkele internationale wedstrijden gereden. Door deze ervaringen kwam ik er achter dat het hebben van een goed werkende fiets essentieel is om je doelen te bereiken. En daarom wil ik andere mensen helpen om veilig de weg op te kunnen gaan met een goed werkende fiets.
Half juli is het idee ontstaan van Roy en mij om met onze passie iets te gaan doen en zijn we daarom ‘Safero’ gestart.

Vragen? Ons team staat voor je klaar!